ihohoidot.gif (1019 bytes)BIODROGA MD-ERIKOISTUOTE, JOKA LÄHENEE LÄÄKETTÄ
Ihon ongelmien diagnosointiin perustuva erikoistuneiden kosmetologien ja erilaisten ihonhoitoinstituuttien käyttöön kehitetty täsmätuote ja menetelmäpaketti, joka perustuu tieteellisiin tutkimustuloksiin. Kolmevaiheinen ohjelma: ihoanalyysi, oikein valittu hoito ja oikeanlainen kotihoito.

esim. MD-Energia-aktivaattorihoito. Energia-aktivaattorilla saadaan ihon hiussuonien verenkierto aktivoitumaan, mikä aktivoi solujen aineenvaihdunnan kun energiankuljettajien ja hapen virtaus lisääntyy. Ihon aineenvaihdunnan aktivoituminen laukaisee kudoksen vahvistumisprosessin, joka parantaa mahdollisen tulehduksen tai turvotuksen.


MESOTEKNIIKKA
Mesotekniikka on ollut maailmanlaajuisesti 50v. kosmetiikka-alan lääkäreiden käytössä.Se on kehitetty tehokkaaksi, mutta turvalliseksi menetelmäksi, jonka avulla edistetään ihon luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tällä mikroneulaustekniikalla pystytään avaamaan tuhansia mikrokanavia syvimpiin ihokerroksiin.

Välitön ja pysyvä tulos jo ensimmäisestä hoitokerrasta.

Hyvä vaihtoehto agressiivisille hoidoille esim. laser, ihon hionta, kemialliset kuorinnat.

Mikroneulaus sopii kaikille ihotyypeille, kaikenasteisille juonteille ja rypyille, venymäjälkien ja aknearpien hoitoon, selluliitin poistoon, ihon valkaisuun ja kiinteytykseen, yleiseen ihon nuorentumis- ja kuntoutushoitoon.

Mesoneulauksessa käytettävä 
Dermica Pen -laite käyttää 11-neulaista neulapäätä ihon mikroneulaukseen, laite reijittää ihon kohtisuoraan. Tämä hallitusti iholle toteutettu trauma saa ihon uudistumaan tehokkaasti ja on turvallisempi kuin muut menetelmät kohtisuoran reijityksen ansiosta. Dermica Pen on yhtä tehokas hoitomuoto kuin Fraxel, IPL, Laser ja syvät kemialliset kuorinnat. Dermica Pen -hoito maksaa asiakkaalle kuitenkin vain murto-osan johtavien hoitovaihtoehtojen kustannuksista. Hoitola Hanna käyttää ensisijaisesti Pen-tyypin Mesotekniikkaa sen hyvien ominaisuuksien vuoksi.

Mesotekniikasta hyviä tuloksia myös pälvikaljuuntumiseen (hoitoa on myös mahdollista
tehostaa kotona 0,25 MesoRollerilla)


IONIPUHDISTUS/JALKAHOITO  
Onko elimistösi poissa tasapainosta, stressaantunut, tai muuten vaan tukkoinen?
Elektrolyyttinen jalkakylpy tasaa kehosi energiakentän ja poistaa samalla kuona-aineita. Ionipuhdistus puhdistaa ja palauttaa elimistösi energiakenttien ja solujen tasapainon.

Hoidon voi liittää jalka- tai käsihoitoon, ripsien tai kulmien värjäykseen...tai tehdä sellaisenaan.  Ohjelma kestää noin 30 min.Yksikin kerta auttaa mutta sarjana aina tehokkaampi. Viisikin kertaa peräkkäisinä tai joka toinen päivä. Ylläpito kerran kuussa tai tarvittaessa.

= KOKONAISVALTAISTA VIRKISTYMISTÄ JA RENTOUTUMISTA


BIODROGA - lämminparafiinihoito käsille ja kasvoille. Biodroga - vuorikristallihieronta tasaa energiaratoja

SONOSCRUB
Sonoscrub-eksfolaatiohoito irroittaa kuoleet ihosolut ja epäpuhtaudet iholta ja liu'uttaa talin ja rasvan ihohuokosista kivutta ja turvallisesti ultraäänellä mikronisoimalla. Miellyttävä hoito - tulokset ovat heti nähtävissä. Tehokas kuorinta, ilman että iho ohenee, kosteuttava, stimuloiva hoito.

U-3 KORKEATAAJUUS-HOITO
Desinfioi, rauhoittaa, elvyttää ja supistaa ihohuokosia. Kaikille ihotyypeille. Myös otsonointi.

OTSONOINTI
Otsonointi on luonnosta tuttu tapa puhdistaa.Turvallisilla laitteilla toimi on miellyttävä. Otsoni on myrkytöntä happea, mutta sillä on maaginen kyky puhdistaa.

KARVANPOISTOT
Sokeridepilaatio tekee näyttävän paluun. Kosmetologit ovat aikaisemminkin poistaneet karvoja sokeria käyttämällä, mutta se on ollut  teknisistä syistä hidasta. Asiaan on tuonut suuren muutoksen Pandhy's Safe Cosmetics'in menetelmä. Glukoosin ominaisuuksia hyödyntävä menetelmä takaa nopeimman ja miellyttävimmän karvanpoiston milloinkaan. Iho ei hylji glukoosia - se on sille luonnollinen aine - ihohuokoset pysyvät auki, jolloin pienimmätkin (vielä ihonalaisetkin) karvat saadaan irroitettua kertakäsittelyllä. 

Diatermialla myös mukavasti ja pysyvästi karvat pois. Perinteisen tehokasta karvanpoistoa teemme myös kuumavahalla. 

PIGMENTOINTI
Ihon värjäys, joka eroaa tatuoinnista: väri lähempänä ihon pintaa, lisäksi väri on myrkytöntä kasvispohjaista. Kulmakarvoiksi, Eyelineriksi yms. - kestää 2-5 vuotta kun se on kerran tehty!

YRTTISYVÄKUORINTA
Auttaa arpiin, akneen ja ryppyihin tehokkaasti eli nk. dr. Schrammekin syväkuorinta. Perinteinen, yli 30 vuotta käytössä ollut menetelmä. Green Peel - menetelmä on yhdistelmä kotihoitoa ja hoitolahoitoa. Pitkäkestoinen hoito - mutta myös pitkään pysyvät tulokset. Tuotteita on testattu ja käytetty useiden vuosien ajan klinikoilla ja kotona, ilman haitallisia sivuvaikutuksia, erinomaisin tuloksin. 

MIKROHIONTA
Ihon pintaa hiotaan käyttäen apuna mikrokiteitä, jotka laite imee heti takaisin epäpuhtauksien kera. Hyvä elvyttämismenetelmä iholle, jos on arpia, tukoksia, laajentuneita ihohuokosia jne... Mikrohionnassa käytämme Pepita-laitteistoa.

TIMANTTIHIONTA
Kuten mikrohionta, mutta ilman kristallikiteitä

ATOOPPISEN IHON HOIDOT
Kuivan ihon virkistävät hoidot.

GUPEROSA-IHOHOIDOT
Helposti punoittavalle ja reagoivalle iholle erikoishoitoja. Laajentuneet verisuonet nenällä ja poskissa rauhoitetaan ja vahvistetaan ihoa.

KLASSISET IHONPUHDISTUSMENETELMÄT
Kasvojen lisäksi myös selän- ja rintakehän puhdistus. Ihomatojen, talipaukamien, tulehdusten ja niiliumien(luufinni) poistaminen ja ihon puhdistaminen.

ULTRATONE
Bio-stimulaatiolla saadaan aikaan kasvojen kokonaisvaltainen muodonmuutos: iho uudistuu ja nuortuu, pintarypyt vähenevät, kudokset kiinteytyvät, kasvot kohoavat, kaulan lihakset kiinteytyvät ja kohoavat, verenkierto ja kasvojen elintoiminnot paranevat. Tehokas ihon kuntoutushoito.

Ultratonen vartalohoito-ohjelmaan sisältyvät: hoikennushoito, hoikennus+rasvanpoltto, anti-selluliitti-hoito, lymfa- ja kuona-aineiden poisto, tukilihasten ja sidekudosten kuntoutus. Kukin hoito kestää 15-45 minuuttia.

KASVOHIERONTA
Kuivalle, elottomalle iholle eloa hieronnalla, johon voi liittää tehoseerumit ja -ampullit.

KRISTALLI-ENERGIAHOITO
Kasvot ja dekolte. Hieronta energiapisteitä stimuloiden. Erittäin rentouttava, nesteitä poistava.


LYMFAHIERONTA
Poistaa nesteitä, jäntevöittää ja kuntouttaa hermojärjestelmää. Suositellaan erikoisesti Facelifting-kasvoleikkauksen jälkihoitona.

JALKAHOIDOT
Kovettumat eli känsät, kynsinauhat, kynsien leikkaus, kevennysporaukset epämudostuneille kynsille. Sisäänkasvaneet (kipeät) kynnet leikataan ja hoidetaan kuntoon. Kynsien lakkaus ja rasvaus - kepeämpään kävelyyn

KÄSIHOIDOT
Kynnet hoidetaan juhlakuntoon.

KORVIEN PUHDISTUS
Korvien puhdistus korvakynttilöillä. "Kynttilä" imee epäpuhtaudet korvakäytävästä syntyneen hienoisen ilmavirran avulla. Menetelmä on sertifioitu lääkelain mukaisesti.

 

biodroga md specialist
MD-spesialisti

clinicare

sonoscrub-iso.jpg (2229 bytes)
Sonoscrub

sonoscrub.jpg (2126 bytes)Sonoscrub

pepita.jpg (1558 bytes)

Pepita


ultratone003.jpg (1728 bytes)

Ultratone

ultratone002.jpg (1593 bytes)

Ultratone

Pandhy Sokerihoito

Pandhy's
sokeridepilaatio